Alicante uitgaan

Alicante is niet alleen een leuke vakantiebestemming, het is ook een echte studentenstad en dat brengt meestal de aanwezigheid van een bruisend uitgaansleven met zich mee. Als de zon achter de horizon zakt, verandert de stad in één groot uitgaanscentrum. Je kunt in Alicante dan ook tot in de kleine uurtjes doorfeesten!

Alicante uitgaan; een divers aanbod

In de stad vind je talloze bars, restaurants, pubs, disco´s en natuurlijk bioscopen. Voor elk

Bekijk nu de beste Alicante vakantie aanbiedingen

moment van de avond/nacht en voor elk soort publiek wat wils. In de omgeving van de haven kun je lekker uit eten gaan in één van de knusse restaurants of eettentjes om te genieten van een heerlijk etentje van verse vis en schaal- en schelpdieren. Of geniet van een uitgebreide tapas tafel of paella, omgeven door talloze lichtjes en met uitzicht op de boten!

Ook de Explanada de España is erg leuk om in de avonduurtjes over te flaneren; tijdens de zwoele zomeravonden is het heerlijk toeven in één van de openlucht cafés en regelmatig kun je er genieten van live muziek en opvoeringen.
In de historische wijk el Barrio kun je op kroegentocht en bij El Puerto en Isla Marina zijn een paar van de populairste disco’s en nachtclubs, zoals de Regata Club, waar je tot aan het eerste ochtendgloren kunt dansen, kletsen en feesten.

Kortom, of je nou houdt van een romantisch etentje, een rustig avondje in de bioscoop, de hele nacht wilt swingen op de meest trendy beats of gewoon gezellig wilt kletsen in de kroeg met een lekker drankje, in Alicante uitgaan is altijd een gezellig feest!